Tunnelmaa kodin sydämeen keittiöremontin avulla

Rakennus Tikkamäki Oy uudistaa keittiöitä Etelä-Pohjanmaalla asiakkaan toiveita kuunnellen.

Nykyaikainen keittiö on tyylikäs, tunnelmallinen, toimiva tai jotain siltä väliltä. Pääasia on se, että viihdyt oman kotisi keittiössä niin yksin kuin perheesi tai ystäviesi kanssa. Keittiöremontin kautta hankalammatkin keittiötilat voidaan muuttaa juuri tarpeisiisi sopiviksi. Haluatko uusia kodinkonerivistön tai järjestää enemmän tilaa ruokapöydän ympärille? Kutsu meidät remontoimaan keittiösi turvallisesti ja kestävästi.

Keittiöremontti kannattaa toteuttaa ammattilaisen tekemänä. Oikeiden materiaalivalintojen ja perusteellisen suunnittelun avulla löydetään ratkaisuja, jotka ovat sekä asiakkaan mieleen että järkevästi toteutettavissa.Ota yhteyttä ja kerro, millainen on sinun unelmiesi keittiö!

Kestäviä keittiöremontteja turvallisesti

Remontti- ja rakennuspalvelumme perustuvat ammattitaitoiseen henkilökuntaan, laadukkaisiin materiaaleihin sekä luotettavaan toimintaan. Noudatamme alan määräyksiä ja meillä on tarvitut sertifikaatit. Toteutamme keittiöremontin vaihe vaiheelta pitävistä liitäntätöistä ja kestävistä saumauksista huolehtien. Asennamme kiintokalusteet ja lattialaatat sekä paneloimme tai tapetoimme seinät valintasi mukaan. 

Kun haluat yksilöllisen keittiön, joka sopii toiveidesi mukaan suurperheen ruuanlaittoon, tyylikkäisiin illanviettoihin tai kotoisaan oleskeluun, ota yhteyttä Rakennus Tikkamäki Oy:n ammattilaisiin.