Kaipaako kotisi tai toimistosi huoneistoremonttia?

Rakennus Tikkamäki Oy toteuttaa tyylikkäät sisätilaremontit ympäri Etelä-Pohjanmaan.

Sinun näköisesi koti

Oletko muuttanut uuteen taloon, joka ei vielä sovellu sinun asuttavaksesi tai onko nykyinen kotisi uudistuksen tarpeessa? Mikäli kotisi sisätilat muistuttavat liikaa kuluneista vuosista tai jopa vuosikymmenistä, on aika tilata huoneistoremontti. 

Toteutamme huoneistoremontteja kokonaisvaltaisesti aina eteisestä olo- ja makuuhuoneeseen saakka Etelä-Pohjanmaan alueella. Asennamme lattiat, paneloimme ja tapetoimme seinät ja laitamme sisäkaton kuntoon toiveidesi mukaisesti. Teemme myös kylpyhuone- ja saunatilaremontteja sekä keittiöremontteja.

Palveluidemme avulla muutat esimerkiksi lastenhuoneen työhuoneeksi tai toisin päin. Toimimme asianmukaisin sertifikaatein ja osaavan henkilökunnan voimin. Huoneistoremontin jälkeen voitkin tyytyväisenä astua viimeisen päälle laitettuun, juuri sinun toiveidesi mukaan tehtyyn kotiisi. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme!

Raikkaat, uusitut toimistotilat

Yritysten ja julkisten toimijoiden on erityisen tärkeää pysyä ajassa mukana. Vaikka yritys hyödyntäisikin nykyaikaisinta tekniikka ja uusimpia innovaatioita, se ei välttämättä näy asiakaskunnalle. Esimerkiksi vanhanaikaiset toimitilat antavat aivan päinvastaista viestiä.

Rakennus Tikkamäki Oy toteuttaa myös yritysten, kuntien ja kaupunkien toimisto- ja julkisia tiloja pääasiassa Etelä-Pohjanmaalla. Siistit, nykyaikaiset toimitilat palvelevat työntekijöitä paremmin ja antavat myös mielikuvan ajan hermoilla olevasta toimijasta.

Toimistotilaremontit toteutetaan asiakkaan tarpeita ja toiveita noudattaen viimeistä yksityiskohtaa myöten. Räätälöity lopputulos on huoliteltu ja sekä asiakasta että muita tilan käyttäjiä palveleva. Ota yhteyttä ja kerro remonttitarpeistasi.